Vlažný výkon mladších dorostenek stačil na body

Házená Jindřichův Hradec – DHK Zora Olomouc 26:30 (13:14)

Sestava a branky – Spurná Š. – Coufalová A., Selingrová K. 1, Litvínová E., Janků N., Maráčková M., Kuxová N. 9/2, Hejlová Š. 2, Smějová Michaela 2, Smějová Monika 2, Machačová M. 8, Kubálková K. 6, Spurná M., Krejzlíková E.

K dalšímu utkání mladších dorostenek jsme odcestovali do Jindřichova Hradce. Po minulém utkání s Mostem, kdy jsme hráli velmi dobře, jsme chtěli na tento výkon navázat. A jak se tak někdy stane, po hodech přichází půst, tedy herní, ne bodový. I přes kladení důrazu na koncentraci od úvodu utkání, nasazení nebylo úplně stoprocentní, a to se nám také málem vymstilo.
 
V prvním poločase se oba týmy střídaly ve vedení. Ani jednomu se však nepodařilo odskočit více jak na dvě branky. Poločasový stav byl 14:13 v náš prospěch. V útočných činnostech se nám v celku dařilo, dostávali jsme se do dobrých střeleckých pozic, avšak selhávali jsme v koncovce. Střely končily převážně na brankové konstrukci, nebo mimo branku. Nedařilo se nám především v obraně. Pozdě jsme přistupovali k soupeřkám, vázla komunikace a součinnost nefungovala skoro vůbec.
 
Druhý poločas byl obrazem prvního a o našem vítězství jsme rozhodli až v samém závěru utkání. Děvčata z Jindřicháče podala velice srdnatý a houževnatý výkon, kdy svým nasazením a bojovností nám cestu k vítězství velice ztížila. My jsme si svým nekoncentrovaným přístupem v úvodu utkání zadělali na problém, ale našim holkám nelze upřít snahu v tomto utkání zvítězit.
 
Věříme, že si z této zkušenosti přeneseme ponaučení do dalších utkání.
 
Trenéři: Kamil Zemánek, Vladan Táborský