Hanačky dnes cestují na turnaj do Šaľy, v úterý přijede na Hanou Anička Patrnčiaková!

Zatím co družstvo našich žen odjíždí dnes odpoledne na jih Slovenska na tradiční turnaj do  Šaly, na kterém je čekají další soupeři v přípravě před blížícím se zahájením mistrovských bojů. Na tradičním turnaj v Městské hale v Šale, je čeká samozřejmě  domácí Duslo, se kterým naše holky změří síly na samotný závěr turnaje v Šaľe v neděli 9. srpna, když nejprve ve dvou sobotních střetnutích nastoupí proti dalším účastníkům turnaje,   v prvním střetnutí nastoupí v sobotu od 12 hod. proti polskému účastníku superligy SPR JKS Jarosław, který v minulé, nedohrané soutěži obsadil páté místo (polská superliga se hraje s osmi družstvy). V odpoledním střetnutí nastoupí naše družstvo proti rakouskému týmu nejvyšší soutěže UHC Eggenburg (11.místo). Vyvrcholeným by mělo být nedělní dopoledne, kdy jak už jsme uvedli nastoupí naše družstvo proti domácímu favoritovi. O průběhu turnaje v Šaľe budeme naše příznivce průběžně informovat.

Rozpis turnaje v Šaľe – Šaľa Cup 2020

Sobota: 8.8.2020

10:00 hod.: Slovan Duslo Šaľa – UHC Eggenbug

12:00 hod.: DHK ZORA Olomouc – SPR JKS Jarosław

17:00 hod.: DHK ZORA Olomouc – UHC Eggenburg

19:00 hod.: Slovan Duslo Šaľa – SPR JKS Jarosław

Neděle: 9.8.2020

10:00 hod.: UHC Eggenburg – SPR JKS Jarosław

12:00 hod.: DHK ZORA Olomouc – Slovan Duslo Šaľa

 

Dalším přípravným utkáním bude hned v úterý v naší hale utkání s prvoligovým ambiciozním týmem Sokol Lázně Kynžvart, který vede nám dobře známý slovenský trenér Peter Sabadka. Čtvrté místo v uplynulé sezoně už něco o ambicích nasvědčovalo, je totiž známou skutečností dlouhodobá spolupráce a kooperace zejména mezi Kynžvartem a mistrovským Baníkem Most a ještě víc pak prozrazuje přesun naší bývalé hráčky a známé cestovatelky Aničky Patrnčiakové, která po dvou letech na Hané zvedla znovu kotvy a zamířila na západ do Kynžvartu a v úterý se znovu představí v naší hale, ne však v našem dresu, ale v barvách soupeře.

Přípravné utkání DHK ZORA Olomouc – Sokol Lázně Kynžvart se hraje v úterý 11. srpna v 17:00 hod.

Vstup na utkání je volný, ale prosíme všechny fanoušky, kteří se budou chtít na toto utkání přijít podívat, aby měli pro jistotu ochranné roušky a u vstupu použili desinfekci na ruce, předem děkujeme!

Autor textu:  Václav Dobeš